top of page

SINGLE POST

Yin Yoga - loslaten en overgave

In deze yin les geven we extra aandacht aan de schouders. Het schouder gebied is vaak een aandachtspunt omdat we daar stress vastzetten. Ook door een vaak onbewuste verkeerde houding wanneer je veel achter een laptop of telefoon zit, zijn we geneigd de schouders wat op te trekken en aan te spannen. Door bewust te worden van je houding, kan je jezelf trainen en een aantal oefeningen van deze les makkelijk achter je laptop doen.

Ook komen we in de les weerstand tegen. Ik nodig je uit om deze weerstand te omarmen, te erkennen en daarna los te laten. Dat kan via de adem of door het visueel te maken en letterlijk wat los te laten.

Veel plezier met deze yin les! Liefs, Eline

Tips voor het afspelen van muziek tijdens de les via Spotify:

- INTU YOGA - Yin Trance of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Restorative yoga of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Space of klik op de volgende link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page