INTU YOGA 

1-DAAGSE YOGA, REIKI & MASSAGE RETREAT

De eerstvolgende retraite vindt plaats op zondag 25 oktober in Epe op de Veluwe.

 

Een retreat dag is een ideale gelegenheid om uit je dagelijkse routine te stappen, te detoxen en je je te herinneren wie je ten diepste bent. 2020 is voor velen een jaar van verandering. Wanneer we veranderingen vanuit innerlijke rust en vertrouwen tegemoet treden, zijn we beter in staat om zonder verzet het pad te volgen wat al voor ons open ligt. Mee te stromen met de getijden, te kiezen voor liefde in plaats van angst.

Deze dag staat in het teken van verstilling zodat we kunnen aankomen bij onze kern waar we rust en inspiratie mogen vinden in tijden van verandering. We dalen af in ons zelf tijdens een extra lange yin, reiki & massage les om de oorzaak van weerstand te doorvoelen, te begrijpen en transformeren.Terwijl je in een houding zit of ligt lopen de masseurs rond om je te helpen dieper los te laten. We ruimen van binnen op alvorens naar buiten te gaan, om op te laden in de frisse buitenlucht en lekker te wandelen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Er is plek voor 12 deelnemers om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De ruimte waarin de lessen plaatsvinden is goed geventileerd met veel ramen die open kunnen. Bij verkoudheid- of griepklachten kun je kosteloos annuleren. De dag gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Docenten
Leen Kanis & Eline Gerrits

Locatie
De dag vindt plaats in een prachtig gebouw op loopafstand van de Tongerense heide in Epe. Om privacy redenen wordt de exacte locatie mondeling gecommuniceerd als je je opgeeft. Als je met OV komt, kun je worden opgepikt op treinstation Nunspeet.

Prijs
EUR 89,- incl vegetarische lunch, onbeperkt thee, fruit en snacks.

Over Leen
Leen is eigenaresse van INTU YOGA. Naast yoga specialiseert zij zich in Reiki, energetische massage, adem werk en is in opleiding tot holistisch energetisch therapeut. Ze begeleidt sinds 4 jaar met veel liefde groepen mensen naar een stukje innerlijke rust in henzelf zowel voor particulieren als bij bedrijven. Haar missie is om mensen zo in hun kracht te zetten vanuit verbinding en contact met hun intuïtie.

Over Eline
Yoga en massage zijn haar grote passies. In haar lessen begeleidt ze je naar bewust voelen, naar binnen keren en vanuit liefde naar jezelf te kijken. Tijdens een massage of yogales kan je mooie inzichten krijgen. Het bewijs dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com