INTU YOGA 

1DAY RETREAT

LENTE DETOX

zondag 25 april 10.00 - 17.00

&

zondag 30 mei 10.00 - 17.00

Reset.

Refocus.

Readjust.

Restart.

As many times as you need to.  

 

De lente is in aantocht en wat is ze welkom! Na een bewogen jaar is de tijd rijp voor een nieuwe start. Deze dag staat in het teken van detoxen, het loslaten van het oude en het verwelkomen van een nieuw begin. We tappen in op de energie van de lente en het bijbehorende element hout uit de Chinese Geneeskunde. We staan stil bij de natuurlijke cyclus van yin naar yang.

 

Het hout element is de kracht die ervoor zorgt dat het leven vooruit gaat. De kracht die groei en verandering brengt. Middels yoga, ademwerk, wandelen in het bos, meditatie, reiki en massage brengen we dit element in balans. We komen aan bij onze kern waar we stevigheid mogen vinden in deze tijd waarin we getest worden. Meer dan ooit beseffen we wat voor ons werkelijk belangrijk is. Met een gezond hout element sta je sterk om jouw plannen en dromen realiseren in deze veranderende tijd.

 

Indicatie van het programma:

10.00 ontvangst

10.30 vinyasa yoga

12.00 verbonden ademen & meditatie

13.00 lunchpauze & boswandeling

14.30 yin yoga & massage/reiki

17.00 afsluiting

 

covid

Deze retreat dag gaat door indien de richtlijnen van het RIVM dit toelaten. Er is plek voor 10 deelnemers om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De ruimte waarin de lessen plaatsvinden is goed geventileerd met veel ramen die open kunnen. Bij verkoudheid- of griepklachten kun je kosteloos annuleren en indien de hele dag niet door kan gaan krijg je je geld gerestitueerd. De dag gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

 

Docenten
Leen Kanis & Eline Gerrits

Datum

25 april 10.00-17.00. 

Op zondag 30 mei organiseren we nog een retreat. Het is mogelijk beide retreats bij te wonen voor een gereduceerd tarief van EUR 175,-

 

Locatie
De retreat vindt plaats in een prachtig gebouw op loopafstand van de Tongerense heide in Epe op de Veluwe. We hebben toegang tot een ruime yogazaal en sfeervolle woonkamer met keuken. Om privacy redenen wordt de exacte locatie pas gecommuniceerd als je je opgeeft. Als je met OV komt, kun je worden opgepikt op treinstation Nunspeet.

 

Prijs
EUR 95,-. Let op: tijdens deze retreat verzorg ik geen lunch, om ons aan de richtlijnen te houden. Wel zorg ik voor thee, fruit en noten. Het is fijn als je zelf een maaltijdsalade of andere gezonde lunch meeneemt, die je bij een stop tijdens het wandelen kunt nuttigen.

 

Reserveren

Boek je retreat via onderstaande link of stuur een mail naar info@intuyoga.nl

 

Over Leen
Leen is 5 jaar geleden begonnen als yogadocente (vinyasa en yin) en heeft zich in de afgelopen jaren verder verdiept in Reiki, energetische massage en ademwerk. “Mijn passie is om mensen via “Lichaamswerk” terug te brengen naar hun ware Zelf. Te ervaren dat het lichaam de poort is naar de ziel en een eerlijke spiegel die ons raad geeft. De schoonheid en kracht die ik ervaar in deze methoden zit in de eenvoud: simpelweg het volgen van de wetten van de natuur die we vaak door een actieve leefstijl vergeten zijn maar het lichaam gelukkig snel weer weet te herinneren.”

 

Over Eline

Eline geeft samen met Leen de Yin & Massage/Reiki les. Yoga en massage zijn haar grote passies. In haar lessen begeleidt ze je naar bewust voelen, naar binnen keren en vanuit liefde naar jezelf te kijken. Tijdens een massage of yogales kan je mooie inzichten krijgen. Het bewijs dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

1/1