INTU YOGA 

1DAY

ZOMER RETREAT

zondag 8 augustus

&

19 september

10.00 - 17.00

Reset.

Refocus.

Readjust.

Restart.

As many times as you need to.  

 

Tijdens deze zomer retreat dagen tappen we in op de energie van de zomer en het bijbehorende element vuur uit de Chinese Geneeskunde. Zeker in de zomer wanneer we actief zijn en later op blijven, is het belangrijk om regelmatig een te veel aan yang energie af te voeren. Tijdens deze ontspannen dagen brengen we ons hele systeem in balans middels yoga, ademwerk, wandelen op de heide, meditatie en een extra lange yin yoga les. Met een gezond vuur element sta je in verbinding met je levenslust/kracht, voel je duidelijk welke koers je moet varen en heb je de concentratie en energie om je passies te leven.

 

Indicatie van het programma:

10.00 Ontvangst

10.30 Yin yang yoga

11.30 Chinese geneeskunde – het vuur element

12.00 Verbonden ademen & meditatie

13.00 Lunchpauze & boswandeling

14.30 Extra lange yin yoga les & massage

17.00 Einde

 

covid

Deze retreat dag gaat door indien de richtlijnen van het RIVM dit toelaten. Er is plek voor 10 deelnemers om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De ruimte waarin de lessen plaatsvinden is goed geventileerd met veel ramen die open kunnen. Indien je je moet afmelden door verkoudheid- of griepklachten mag je je tegoed meenemen naar een andere retreat en indien de hele dag niet door kan gaan krijg je je geld gerestitueerd. De dag gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

 

Docente

Leen Kanis

 

Locatie

De retreat vindt plaats in een prachtig gebouw op loopafstand van de Tongerense heide in Epe op de Veluwe. We hebben toegang tot een ruime yogazaal en sfeervolle woonkamer met keuken. Wanneer je je opgeeft krijg je het exacte adres doorgestuurd. Als je met OV komt, kun je worden opgepikt op treinstation Nunspeet.

 

Prijs

EUR 95,- voor één dag of EUR 175,- voor beide dagen. Let op: tijdens deze retreat verzorg ik geen lunch. Wel zorg ik voor onbeperkt thee, fruit en noten. Het is fijn als je zelf een maaltijdsalade of andere gezonde lunch meeneemt, die je bij een stop tijdens het wandelen kunt nuttigen.

 

Over Leen

Leen is 6 jaar geleden begonnen als yogadocente (vinyasa en yin) en heeft zich in de afgelopen jaren verder verdiept in Chinese Geneeskunde, Reiki, energetische massage en ademwerk. “Mijn passie is om mensen via “Lichaamswerk” terug te brengen naar hun ware Zelf. Te ervaren dat het lichaam de poort is naar de ziel en een eerlijke spiegel die ons raad geeft. De schoonheid en kracht die ik ervaar in deze methoden zit in de eenvoud: simpelweg het volgen van de wetten van de natuur die we vaak door een actieve leefstijl vergeten zijn maar het lichaam gelukkig snel weer weet te herinneren.”

1/7