INTU YOGA 

MANIFESTEER JE DROMEN RETREAT

Alle natuurlijke processen zijn onderhevig aan een vaste cyclus van verandering. De Chinese Geneeskunst leert ons dat als de cyclus verstoord raakt, er disbalans en dus ziekte ontstaat. Er breekt een periode aan van bezinning om de balans terug te vinden naar de natuurlijke cyclus.

Als we er zo naar kijken is het jaar 2020 een jaar van transformatie en uitnodiging tot genezing. De cyclus van de zomer en bijbehorende manifestatiekracht werd verstoord om ons uit te nodigen te reflecteren of we nog op het juiste pad zitten. In de natuurlijke cyclus gebeurt dit in de herfst/winter, de tijd dat we naar binnen keren en leren loslaten. Deze herfst/winter wordt daardoor éxtra krachtig. Meer dan ooit is nu het moment om datgene los te laten wat je niet meer dient. Oude overtuigingen, ingesleten patronen, werk waar je niet gelukkig van wordt, relaties die ons geen liefde meer brengen, etc. Deze retreat geeft je een duwtje in de juiste richting. Dit doen we door middel van yoga, reflectie- en energetische oefeningen.

Het wordt een creatieve middag waarin we aan de slag gaan met ons vision board. Vanuit een schoon lichaam, een opgeruimde geest en een open hart, gaan we onze dromen visualiseren. Hoe ziet je ideale baan, huis, partner, etc eruit? Door je verlangens en doelen op te plakken op een blanco vel, haal je ze naar de realiteit en zullen ze met de juiste intentie in de loop van de tijd gemanifesteerd worden.

Docente: Leen Kanis
Leen verloor in 2020 haar huis, yogastudio en kreeg haar eerste kind. Deze ingrijpende gebeurtenissen nodigden haar uit om hardnekkige patronen en angsten diep in de ogen te kijken. Het leidde ertoe dat ze haar dromen opnieuw onder de loep nam en heeft aangescherpt. Als geen ander gelooft ze in het bewandelen van het pad van je hart, de wetten van aantrekkingskracht en manifestatie. Met haar levende voorbeeld hoopt ze je het vertrouwen te geven dat alles waar je naar verlangt vanuit je hart, mogelijk is en dat er geen toeval bestaat.

Wat neem ik mee?
Als je al een begin hebt gemaakt met een vision board, neem hem mee om aan verder te werken. Neem je eigen schaar, lijm en favoriete tijdschriften mee. Er zijn meer dan voldoende Happinez en Yoga magazines aanwezig, evenals pennen, stiften en markers. Ik zorg voor genoeg grote blanco vellen.

Veiligheid
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Er is plek voor 12 deelnemers om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij verkoudheid- of griepklachten kun je kosteloos annuleren. De dag gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Locatie
De dag vindt plaats in een prachtig gebouw op loopafstand van de Tongerense heide in Epe. Om privacy redenen wordt de exacte locatie mondeling gecommuniceerd als je je opgeeft. Als je met OV komt, kun je worden opgepikt op treinstation Nunspeet.

Prijs
EUR 89,- incl vegetarische lunch, onbeperkt thee, fruit en snacks.

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com