INTU YOGA 

OVER LEEN

Leen Kanis is gecertificeerd yoga docente (erkend door Yoga Alliance RYS-500). Daarnaast heeft ze diverse studies gevolgd om ontwikkelprocessen te begeleiden op persoonlijk/professioneel niveau met yoga als ingang tot verdieping. 

"Het ontstaan van INTU YOGA is het resultaat van een zoektocht naar bezieling in werk en leven en een sterke drang om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zolang ik mij kan herinneren, heeft dit mij interesse, maar voorheen probeerde ik antwoorden of oplossing voornamelijk met mijn hoofd te bedenken. Yoga leerde me te vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn ervaring is dat hoe beter je hiernaar luistert en hieraan opvolging geeft, hoe meer je het leven gaat leiden dat bij je past. Je gaat je steeds rijker en vollediger voelen vanuit elke cel in je lichaam. Wanneer je leeft en werkt vanuit bezieling draag je automatisch bij aan een betere wereld. Ik geloof in het potentieel van mensen, dat wij onze eigen waarheid creëren en dat de grote uitdaging in deze tijd ligt in de verbindingen die we samen aangaan. Samen kunnen we het verschil maken, maar het begint bij het bewustzijn van het individu." 

Naast haar yoga en coaching diploma's, heeft Leen een master (Msc) diploma in Duurzame Ontwikkeling en een Bsc in International Business. Ze begon haar carrière als trainee bij de Europese Unie en ABN AMRO. Haar kennis van bedrijfskunde en persoonlijke ontwikkeling combineert ze nu bij bedrijven door vitaliteitstrajecten te ontwerpen en uit te voeren. 

Opleidingen: 

2016 Hatha & Vinyasa YTT 200h, Montréal

2016 Yin Yoga TT 50h, Montréal

2017 Advanced Yoga TT 300h, Arhanta Yoga, India

2017 Yoga & coaching, Raafwerk, Den Bosch

2018 Reiki I, Healing Space, Hoogland

2018 Intuïtie Practitioner, Centrum voor effectieve intuïtie, Haarlem

2019 Reiki II, Healing Space, Hoogland

2019 Energetische massage, Healing Space, Hoogland

2019 Adem Coach, Adem & Stem, Noordwijkerhout

2019 Meditatie jaar opleiding, Jan Geurtz, Vierhouten

2020 Holistische voeding coach, Healing Space, Hoogland

2020 Reiki Practitioner, Healing Space, Bussum 

1/1

"Leen is een fijne, geïnspireerde yoga docente. Ze geeft les op een betrokken manier, geeft iedereen ruimte om te doen wat de student prettig vindt en corrigeert waar nodig. En dat allemaal op een nuchtere en niet te zweverige manier. Na les van Leen kom ik altijd vol energie naar buiten!"

- M. Hovinga

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com