INTU YOGA 

VERBONDEN ADEM

Tijdens de verbonden adem haal je de pauze weg tussen de in- en uitadem en tussen de uit- en inadem. Je ademt dus circulair, zonder pauzes. De inademing is vol en diep, de uitademing laat je ontspannen vallen. Via de verbonden adem kan je een proces instappen waarbij dat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Door deze manier van ademen breng je een hoge trillingsvibratie in het lichaam waardoor je onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kan aanboren en losmaken. Het loslaten van die blokkades maakt dat je voller en vrijer kan leven. Terwijl je ademt past Leen drukpunten toe om energetische blokkades op te heffen en je adem vrij en verbonden te laten stromen.

 

De duur van een verbonden adem sessie varieert van een half uur tot een uur, en dat kan in de vorm van een één-op-één sessie, duo sessie of tijdens een ademcirkel, met een groep. Voor de sessie nemen we de tijd om de juiste intentie te formuleren en erna is er rust om de sessie te laten indalen. 

Prijs

EUR 75,- voor een privé sessie van 1,5 uur 

EUR 90,- voor een duo sessie (EUR 45,- p.p)

of EUR 95,- voor een combinatie behandeling van 2 uur: verbonden adem sessie & reiki 

Abonnees van INTU YOGA krijgen EUR 5,- korting

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Een ervaring van een klant: 

Met open vizier deze ervaring aangegaan.. en in stille fascinatie terugkijkend!

 

In drie ‘verbonden ademsessies’ onder zorgvuldige en betrokken begeleiding van Leen een prachtig inzicht verworven dat me enorm verder heeft geholpen.

Ik heb echte ruimte gecreëerd voor het onbewuste met inzichten die voor mij belangrijke ankerpunten zijn en richting geven voor bewuste keuzes in het nu. En dat geeft rust, liefde en innerlijke kracht.

Vooraf had ik de waarde niet zo groot durven voorzien, ook al is het ontvangen van sommige inzichten intensief, niet makkelijk en was er een traantje.

De vakinhoudelijke begeleiding voor, tijdens en na de sessies is belangrijk en in goede handen bij Leen.

Ik was na een impactvolle fase op zoek naar heling en balans en voor mij is naast de yin yoga de serie ‘verbonden ademen’ echt complementair aan elkaar. Een cadeau voor mezelf!

Dank aan Leen en mijn ademmaatje, want naast de groepssessie is een persoonlijke maatwerksessie (bijvoorbeeld met z’n 2-en) aan te bevelen voor een intensievere ervaring.

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com