top of page

INTU YOGA 

VERBONDEN ADEM

Onze ademhaling weerspiegelt onze gemoedstoestand. Wanneer we ontspannen zijn ademen we diep en ruim en wanneer er stress is ademen we hoog in de borst of vergeten zelfs te ademen. De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziekte en stress kan veroorzaken.  

 

Een ongezond adem patroon kan er langzaam insluipen door aanhoudende stress of ontstaan na een ingrijpende of traumatiserende gebeurtenis. Op zo'n moment houden we de adem vast waardoor ons gevoel wordt stilgelegd en emoties onderdrukt. Wat in eerste instantie als een bescherming werkt, wordt een beperking omdat we tegelijkertijd onze levenslust onderdrukken. 

 

Door een verbonden adem sessie breng je een hoge trillings vibratie in het lichaam waardoor je onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kan aanboren en losmaken. Onverwerkte trauma's en emoties uit het verleden worden losgelaten en maken plaats voor beter voelen, ruimte, rust en zelfvertrouwen. Door het probleem bij de wortel aan te pakken zal de adem hierna zijn natuurlijke ritme hervinden. 

Hoe ziet een adem sessie eruit? 

Tijdens een verbonden adem sessie haal je de pauze weg tussen de in- en uitademing en de uit- en inademing. Je ademt dus circulair, zonder pauzes. De inademing is vol en diep, de uitademing laat je ontspannen vallen.

 

Tijdens de intake hoor ik graag wat je klachten zijn en formuleren we samen een intentie voor je adem sessie. Tijdens het ademen pas ik drukpunten toe om energetische blokkades op te heffen en je adem vrij en verbonden te laten stromen.

 

De duur van een verbonden adem sessie varieert van een half uur tot een uur, en dat kan in de vorm van een één-op-één sessie, duo sessie of tijdens een ademcirkel, met een groep. Voor de sessie nemen we de tijd om de juiste intentie te formuleren en erna is er rust om de sessie te laten indalen. 

Prijs: 

EUR 195,- voor een privé sessie van 1,5 uur 

EUR 245,- voor een duo sessie

of EUR 245,- voor een combinatie behandeling van 2,5 uur: verbonden adem sessie & reiki behandeling

Zorg ervoor dat je daarna niet te veel in je agenda te hebt staan. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Ervaringen van cliënten

"Met open vizier deze ervaring aangegaan.. en in stille fascinatie terugkijkend! In drie ‘verbonden ademsessies’ onder zorgvuldige en betrokken begeleiding van Leen een prachtig inzicht verworven dat me enorm verder heeft geholpen.

Ik heb echte ruimte gecreëerd voor het onbewuste met inzichten die voor mij belangrijke ankerpunten zijn en richting geven voor bewuste keuzes in het nu. En dat geeft rust, liefde en innerlijke kracht."

"Vooraf had ik de waarde niet zo groot durven voorzien, ook al is het ontvangen van sommige inzichten intensief, niet makkelijk en was er een traantje.

De vakinhoudelijke begeleiding voor, tijdens en na de sessies is belangrijk en in goede handen bij Leen."

"Ik was na een impactvolle fase in mijn leven op zoek naar heling en balans en voor mij is naast de yin yoga de serie ‘verbonden ademen’ echt complementair aan elkaar. Een cadeau voor mezelf!"

"Dank aan Leen en mijn ademmaatje, want naast de groepssessie is een persoonlijke maatwerksessie (bijvoorbeeld met z’n 2-en) aan te bevelen voor een intensievere ervaring."

bottom of page