top of page

INTU YOGA 

COACHING

Soms heb je meer individuele begeleiding nodig dan je in een reguliere yogales kunt ontvangen. Samen kijken we naar jouw specifieke vraagstuk waarbij we thematieken in lichaam, psyche en energie. integraal benaderen.

 

Het lichaam is een weerspiegeling van je innerlijk.  Genezing van een ziekte of kwaal zal pas plaatsvinden wanneer de fundamentele oorzaak van de kwaal wordt beseft en opgelost. Dit speelt zich af op een dieper niveau dan fysiek vlak, namelijk op het emotionele en psychologische niveau, op het gebied van emoties en overtuigingen, van verwachtingen en van het beeld dat je van jezelf hebt. 

 

Middels een gesprek werken we aan het loslaten van emotionele ballast en maken we ruimte voor degene die je ten diepste bent. Vaak realiseren we ons pas achteraf dat er in een tegenslag of ziekte een belangrijke boodschap zat verscholen, die je na genezing dichterbij jezelf heeft gebracht. Het pad naar genezing van binnenuit kun je gaan zien als een fundamentele reis, een ontdekkingstocht naar jezelf, de mooiste reis die je ooit kan maken. 

Achtergronden die ik gebruik in mijn coachings komen uit transactionele analyse (opleiding tot lijfgericht trainer/coach), intuïtieve coaching, alle opleidingen die ik heb gevolgd bij healing space en 4 jaar werkervaring met cliënten. De complete lijst van de opleidingen die ik heb gevolgd kun je hier bekijken. 

Prijs: EUR 145,- voor 1,5 uur

of EUR 245,- voor een combinatie behandeling van 2,5 uur: coaching & verbonden adem sessie of reiki behandeling

Zorg ervoor dat je daarna niet te veel in je agenda te hebt staan. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

"Leen heeft een warme, sensitieve en krachtige werkwijze. Achter haar zachte buitenkant schuilt een dame die doortastend is. Ze is zowel professioneel en deskundig op het gebied van yoga en persoonlijke begeleiding wat samen komt in haar rol als yogacoach. Een van haar sterke kanten is dat ze door de manier waarop zij de juiste vragen weet te stellen de juiste snaar raakt bij deelnemers. Ze biedt veiligheid maar is niet bang om door te vragen, wat maakt dat je samen met haar de diepte in kunt. Een mooie dame met een prachtige energie!"
- Sharon Hanegraaf -

bottom of page