top of page

INTU YOGA 

BREATHWORK

De verbonden adem wordt door veel mensen ervaren als een intense en bijzondere manier van innerlijk helingswerk. Door in een korte tijd veel zuurstof en daarbij levensenergie in te ademen breng je een hoge trilling in het lichaam waardoor je onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kan aanboren en losmaken.

 

Onbewuste spanning, trauma of emoties kunnen hierdoor ervaren en aangekeken worden. Het losmaken van die onderhuidse spanningen maakt dat je voller en vrijer kan leven en weer verbinding voelt met je natuurlijke staat van zijn. Na een verbonden adem sessie voel je je vaak schoon en lichter of kunnen intuïtieve boodschappen ineens binnenvallen.

 

Tijdens deze workshop maken we eerst de weg in ons lichaam vrij doormiddel van yoga en andere ademoefeningen. De verbonden adem sessie zal vervolgens een uur duren.

 

De techniek beoefenen we liggend op de rug, waarbij je door je mond ademt en de in- en uitademing met elkaar verbindt. Je ademt dus circulair, zonder pauzes. We maken gebruik van hulpmiddelen zoals beweging en het geven van klank om vastzittende energie los te maken. We sluiten af met een meditatie en sharing cirkel waarin we ervaringen kunnen uitwisselen en eventueel feedback kunnen geven op wat we gezien hebben in je adem patroon.

 

Je kunt meedoen als je zwanger bent, echter wordt het afgeraden om dit te beoefenen als je epilepsie of hartproblemen hebt. Docent Leen Kanis is yogadocent, adem coach en massage therapeut. Tijdens de workshop loopt ze rond om drukpunten toe te passen die energetische blokkades opheffen en je adem vrijer zal laten doorstromen.

 

Kosten: EUR 40,- 

Data 2024 

14 april 13.30 - 16.00

9 juni 13.30 - 16.00

8 sept 13.30 - 16.00

13 okt 13.30 - 16.00

Locatie

Woodworks Yoga studio

Jansstraat 41 Arnhem

 

Docenten

Kim van Ulzen en Leen Kanis.

“INTU YOGA heeft aandacht voor lichaam en geest, waarbij ontspanning, beweging en een klein beetje theorie afgewisseld worden in een heerlijke mix. Na een les, XL-les of 1day retreat voel ik mij altijd weer helemaal opgeladen.”

 

“De yogalessen en retreats bij Leen helpen/ondersteunen mij bij het proces waar ik op dat moment inzit. Daarnaast voelt het fantastisch voor mijn lijf en geest. Een echte gezondheids-boost.”

 

“Ik heb 2x een 1 dag yoga retraite gevolgd en heb beide keren rust gevonden. De dag is goed verzorgd en wordt goed begeleid door Leen dus ook al heb je geen ervaring het is zeker een aanrader.”

 

“Een heerlijk dagje voor mezelf om even op te laden en inspiratie op te doen. Ook een moment om helemaal ongestoord naar binnen te keren en mijn hoofd leeg te maken. Met fijne yogahoudingen, lekkere lunch en een mooie omgeving.”

bottom of page