top of page

INTU YOGA 

Energetische massage

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde en vormt een mooie aanvulling op de Reiki methode. Door middel van bewuste aanraking, acupressuur en massage werk ik op de energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Meridianen vormen de energetische structuur van het lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: de bloedsomloop, energie, emoties en gedachten.

PrijsEUR 145,- voor 1,5 uur

Het is fijn om ruim de tijd te nemen voor een energetische behandeling en daarna niet te veel in je agenda te hebben staan. 

EUR 245,- voor een verbonden adem & reiki combinatie behandeling van 2,5 uur. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

“Mijn eerste ervaring was een energetische massage, met voorafgaand een fijn, consultatief gesprek. De ervaring van de massage en het gevoel erna was heel fijn en bijzonder. Dat waaraan gewerkt was, was tot mijn verbazing dezelfde avond al merkbaar (bepaalde ‘poortjes’ waren opengezet). Maar heeft ook daarna nog (door)gewerkt.”

bottom of page