INTU YOGA 

Energetische massage

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde worden energiebanen, ook wel meridianen genoemd, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Meridianen sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.

Leen over haar massages: "Ik masseer met aandacht en intuïtie. Ik geloof en heb zelf ervaren dat aanraking vanuit verbinding kan leiden tot het duurzaam verhelpen van een klacht. Samen met de cliënt maak ik op een dieper niveau contact en gaan we naar de bron van de spanning of een kwaal. Dit maakt de weg vrij voor het lichaam om te detoxen en te ontspannen. Na een behandeling voel je je lichter en sta je meer in verbinding met jezelf." 

Prijs:

Het is fijn om ruim de tijd te nemen voor een energetische behandeling en daarna niet te veel in je agenda te hebben staan. 

EUR 65,- voor een behandeling van 1,5 uur. 

EUR 45,- voor een behandeling van 50 minuten

 

Leen heeft haar Reiki I en II en energetische massage diploma's behaald bij Healing Space en volgt momenteel de opleiding tot holistisch energetisch therapeut. Als alles volgens planning verloopt is ze in juli 2021 erkend therapeut en kunnen haar behandelingen (deels) worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tot die tijd hanteert ze een gereduceerd tarief om de behandelingen toegankelijk te houden voor iedereen. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com