INTU YOGA 

Energetische massage

Energetische Massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde worden energiebanen, ook wel meridianen genoemd, gezien als de energetische structuur van het lichaam. Meridianen sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen; bovendien oefenen zij een grote invloed uit op emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in het lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten.

Leen over haar massages: "Ik masseer met aandacht en intuïtie. Ik geloof en heb zelf ervaren dat aanraking vanuit verbinding kan leiden tot het duurzaam verhelpen van een klacht. Samen met de cliënt maak ik op een dieper niveau contact en gaan we naar de bron van de spanning of een kwaal. Dit maakt de weg vrij voor het lichaam om te detoxen en te ontspannen. Na een behandeling voel je je lichter en sta je meer in verbinding met jezelf." 

Prijs:

Het is fijn om ruim de tijd te nemen voor een energetische behandeling en daarna niet te veel in je agenda te hebben staan. 

EUR 65,- voor een behandeling van 75 minuten (Abonnees krijgen EUR 5,- korting) 

EUR 45,- voor een behandeling van 50 minuten (Abonnees krijgen EUR 2,50 korting)

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com