INTU YOGA 

MINDFULNESS 

Onze visie op Vitaliteit

Vitaliteit is het vermogen om toegang te hebben tot je levenskracht. Een innerlijke bron van energie die een samenwerking is tussen je hoofd, hart, lichaam en ziel. Als deze in balans zijn voel je je fit, gezond, gelukkig en ontspannen. In onze aanpak krijgen alle onderdelen van Vitaliteit aandacht omdat we geloven dat dit de enige manier is. Natuurlijk bieden we maatwerk zodat iedere werknemer de ondersteuning krijgt die nodig is.

 

Waarom Yoga?

Yoga vermindert stress en bevordert de creativiteit en concentratie. Yoga is meer dan alleen een work-out. Door de beoefening van yoga worden medewerkers bewuster van zichzelf en zullen ze signalen van stress sneller herkennen en vroegtijdig kunnen ingrijpen. In plaats van alleen te vertrouwen op ratio, stimuleert yoga tevens het gebruik van intuïtie. In deze steeds sneller veranderende maatschappij, wordt de combinatie tussen ratio en intuïtie steeds noodzakelijker om kansen te blijven zien en te blijven ontwikkelen.

Aanpak

Wat wij bieden zijn losse yogalessen die zorgen voor onderhoud en herstel van de fysieke en geestelijke gezondheid van uw medewerker. Daarnaast bieden we verdiepende workshopscursussen en coaching waarin de nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker. Hierbij gaan we dieper in op ingesleten patronen en overtuigingen en gaan deelnemers experimenteren met nieuw gedrag wat duurzaam is voor henzelf en hun omgeving. Onze trainingen zijn altijd pragmatisch. Deelnemers gaan naar huis met praktische tips die ze direct kunnen toepassen. 

 

Indien gewenst kijken we samen naar alternatieve vormen die passen bij uw wensen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

1/1

"Compassion and kindness towards oneself are intrinsically woven into mindfulness."

-Jon Kabat Zinn-

Ervaring van een deelnemer:

"De training heeft me geholpen om met aandacht stil te staan bij het huidige moment. Wat vertelt mijn lichaam me als ik stress ervaar? Ga ik bv anders ademen of span ik mijn spieren meer aan? Hoe kan ik daarmee "spelen" en beter naar de signalen leren luisteren? Het is prettig om meer inzicht in jezelf te krijgen zodat je zelf weer de regie in handen hebt."

- M. Eising -