top of page

INTU YOGA 

YOGA

Onze visie op Vitaliteit

Vitaliteit is het vermogen om toegang te hebben tot je levenskracht. Een innerlijke bron van energie die een samenwerking is tussen je hoofd, hart, lichaam en ziel. Als deze in balans zijn voel je je fit, gezond, gelukkig en ontspannen. In onze aanpak krijgen alle onderdelen van Vitaliteit aandacht omdat we geloven dat dit de enige manier is. Natuurlijk bieden we maatwerk zodat iedere werknemer de ondersteuning krijgt die nodig is.

 

Waarom Yoga?

Yoga vermindert stress en bevordert de creativiteit en concentratie. Yoga is meer dan alleen een work-out. Door de beoefening van yoga worden medewerkers bewuster van zichzelf en zullen ze signalen van stress sneller herkennen en vroegtijdig kunnen ingrijpen. In plaats van alleen te vertrouwen op ratio, stimuleert yoga tevens het gebruik van intuïtie. In deze steeds sneller veranderende maatschappij, wordt de combinatie tussen ratio en intuïtie steeds noodzakelijker om kansen te blijven zien en te blijven ontwikkelen.

Aanpak

Wat wij bieden zijn losse yogalessen die zorgen voor onderhoud en herstel van de fysieke en geestelijke gezondheid van uw medewerker. Daarnaast bieden we verdiepende workshopscursussen en coaching waarin de nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker. Hierbij gaan we dieper in op ingesleten patronen en overtuigingen en gaan deelnemers experimenteren met nieuw gedrag wat duurzaam is voor henzelf en hun omgeving. Onze trainingen zijn altijd pragmatisch. Deelnemers gaan naar huis met praktische tips die ze direct kunnen toepassen. 

 

Indien gewenst kijken we samen naar alternatieve vormen die passen bij uw wensen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

"De yin yoga lessen van Leen zijn heel prettig, in Epe vond ik het een fijne ruimte en er heerste altijd een serene sfeer."

 

"Leen is een kundige en rustige yogadocent, die goed opgebouwde lessen geeft en zorgt voor een veilig klimaat."

 

"Wil je in diepe rust komen voor je mind en lichaam dan kan Leen dat bij je bereiken. De uitleg die ze erbij geeft waarom je iets doet motiveert je om thuis ook iets te gaan doen."

 

"Yin Yoga van Leen eventueel in combinatie met klankschalen en de uitleg erbij waar de oefening voor dient motiveert mij om dit thuis ook te gaan doen."

 

"Leen is een fijne yoga docente met een prettige stem en betrokkenheid bij de cursisten. Ze vertelt vaak over achtergronden van de oefeningen wat het voor mij levendig maakt."

 

"Yin Yoga is voor mij tijd voor mezelf. Bewust zijn van mijn geest, lichaam en accepteren van de ongemakken die daarbij horen. INTU Yoga is professioneel met persoonlijke aandacht, de extra's als massage, klankschalen zijn een fijne afwisseling."

bottom of page