top of page

INTU YOGA 

BEDRIJFSYOGA

Het percentage van de Nederlandse beroepsbevolking wat lijdt onder burn-out symptomen (rond 20%) liegt er niet om. Meer dan ooit is er behoefte aan een stukje berusting en ontspanning op de werkvloer. Yoga & meditatie blijken effectieve hulpmiddelen om een gezonde balans te behouden tussen inspanning en ontspanning. Door simpele oefeningen als bewust leren ademen, kunnen we voorkomen dat stress het van ons overneemt.

 

Meestal is het niet alleen de prikkel van buitenaf, maar ook onze interne houding en reactie daarop wat maakt of we burn-out raken. 

INTU YOGA biedt bedrijfssessies aan waarin yoga gecombineerd wordt met de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Tijdens de workshop Stress Control duiken we aan de hand van yogaoefening dieper in op ingesleten patronen en overtuigingen van de deelnemers. Deze workshop is geschikt als losse training of als onderdeel van een bestaand persoonlijk ontwikkeltraject gericht op persoonlijke kracht en authentiek leiderschap. 

Ook bieden wij Mindfulness trainingen aan waarin medewerkers stap voor stap leren omgaan met stress. Deelnemers worden steeds bewuster van zichzelf en zullen signalen van stress sneller herkennen en vroegtijdig kunnen ingrijpen.

Naast ons standaard aanbod denk ik graag mee over een op maat training binnen uw organisatie. Neem hiervoor contact op met mij.

 

bottom of page