top of page

INTU YOGA 

REVIEWS

Yoga reviews: 

"Leen is een fijne, geïnspireerde yoga docente. Ze geeft les op een betrokken manier, geeft iedereen ruimte om te doen wat de student prettig vindt en corrigeert waar nodig. En dat allemaal op een nuchtere en niet te zweverige manier. Na les van Leen kom ik altijd vol energie naar buiten!"

- M. Hovinga

“INTU YOGA heeft aandacht voor lichaam en geest, waarbij ontspanning, beweging en een klein beetje theorie afgewisseld worden in een heerlijke mix. Na een les, XL-les of 1day retreat voel ik mij altijd weer helemaal opgeladen.”

 

“De yogalessen en retreats bij Leen helpen/ondersteunen mij bij het proces waar ik op dat moment inzit. Daarnaast voelt het fantastisch voor mijn lijf en geest. Een echte gezondheids-boost.”

 

“Ik heb 2x een 1 dag yoga retraite gevolgd en heb beide keren rust gevonden. De dag is goed verzorgd en wordt goed begeleid door Leen dus ook al heb je geen ervaring het is zeker een aanrader.”

 

“Een heerlijk dagje voor mezelf om even op te laden en inspiratie op te doen. Ook een moment om helemaal ongestoord naar binnen te keren en mijn hoofd leeg te maken. Met fijne yogahoudingen, lekkere lunch en een mooie omgeving.”

"De yin yoga lessen van Leen zijn heel prettig, in Epe vond ik het een fijne ruimte en er heerste altijd een serene sfeer."

 

"Leen is een kundige en rustige yogadocent, die goed opgebouwde lessen geeft en zorgt voor een veilig klimaat."

 

"Wil je in diepe rust komen voor je mind en lichaam dan kan Leen dat bij je bereiken. De uitleg die ze erbij geeft waarom je iets doet motiveert je om thuis ook iets te gaan doen."

 

"Yin Yoga van Leen eventueel in combinatie met klankschalen en de uitleg erbij waar de oefening voor dient motiveert mij om dit thuis ook te gaan doen."

 

"Leen is een fijne yoga docente met een prettige stem en betrokkenheid bij de cursisten. Ze vertelt vaak over achtergronden van de oefeningen wat het voor mij levendig maakt."

 

"Yin Yoga is voor mij tijd voor mezelf. Bewust zijn van mijn geest, lichaam en accepteren van de ongemakken die daarbij horen. INTU Yoga is professioneel met persoonlijke aandacht, de extra's als massage, klankschalen zijn een fijne afwisseling."

Reviews van 1-op-1 sessies: 

"Leen heeft een warme, sensitieve en krachtige werkwijze. Achter haar zachte buitenkant schuilt een dame die doortastend is. Ze is zowel professioneel en deskundig op het gebied van yoga en persoonlijke begeleiding wat samen komt in haar rol als yogacoach. Een van haar sterke kanten is dat ze door de manier waarop zij de juiste vragen weet te stellen de juiste snaar raakt bij deelnemers. Ze biedt veiligheid maar is niet bang om door te vragen, wat maakt dat je samen met haar de diepte in kunt. Een mooie dame met een prachtige energie!"

- Sharon Hanegraaf -

"Herstellend van een burn-out wist ik dat het anders moest. Maar wat en hoe, welke patronen waren er in de loop der jaren ingeslepen en waar kwamen die vandaan? Leen heeft mij hierbij enorm ondersteund, open en zonder oordeel.

 

Met hulp van Leen ben ik veel over mijzelf te weten gekomen en heb ik vooral mogen ervaren waar bepaalde patronen vandaan kwamen. Daarnaast heeft zij mij geleerd om tot totale ontspanning te komen, mijn hoofd eens los te laten en naar mijn lichaam te luisteren. Dit heeft geleid tot bijzondere inzichten en antwoorden waarmee ik weer verder kan."

"In de Reiki en massage behandelingen bij Leen ervaar ik een diepe ontspanning.Ze weet feilloos de bronnen van spanning te vinden en ze met gerichte aandacht en liefdevolle aanraking te verzachten.Door haar grote sensitiviteit voelt Leen precies aan wat er gebeurt en wat nodig is, zo ga ik mijzelf beter verstaan en kunnen er dingen veranderen.Veiligheid en warmte kenmerken haar stijl."

“Mijn eerste ervaring was een energetische massage, met voorafgaand een fijn, consultatief gesprek. De ervaring van de massage en het gevoel erna was heel fijn en bijzonder. Dat waaraan gewerkt was, was tot mijn verbazing dezelfde avond al merkbaar (bepaalde ‘poortjes’ waren opengezet). Maar heeft ook daarna nog (door)gewerkt.”

"Met open vizier deze ervaring aangegaan.. en in stille fascinatie terugkijkend! In drie ‘verbonden ademsessies’ onder zorgvuldige en betrokken begeleiding van Leen een prachtig inzicht verworven dat me enorm verder heeft geholpen.

Ik heb echte ruimte gecreëerd voor het onbewuste met inzichten die voor mij belangrijke ankerpunten zijn en richting geven voor bewuste keuzes in het nu. En dat geeft rust, liefde en innerlijke kracht."

"Vooraf had ik de waarde niet zo groot durven voorzien, ook al is het ontvangen van sommige inzichten intensief, niet makkelijk en was er een traantje.

De vakinhoudelijke begeleiding voor, tijdens en na de sessies is belangrijk en in goede handen bij Leen."

"Ik was na een impactvolle fase in mijn leven op zoek naar heling en balans en voor mij is naast de yin yoga de serie ‘verbonden ademen’ echt complementair aan elkaar. Een cadeau voor mezelf!"

"Dank aan Leen en mijn ademmaatje, want naast de groepssessie is een persoonlijke maatwerksessie (bijvoorbeeld met z’n 2-en) aan te bevelen voor een intensievere ervaring."

Reviews Bedrijfs yoga: 

"Tijdens onze gezondheidsmaand heeft Leen een yoga workshop bij Strukton gegeven. Een krachtige manier om hoofd en lichaam met elkaar te verbinden en de ademhaling als ankerpunt te gebruiken. Een effectieve manier om in ons vaak druk bezette leven spanningen los te laten en grenzen beter aan te voelen.

Van deelnemers kreeg ik terug dat ze Leen als een erg prettige coach ervaren die op een pragmatische en nuchtere manier yoga koppelt aan persoonlijke ontwikkeling. Leen is wat mij betreft geknipt voor dit vak en voelt goed aan hoe ze kan aansluiten bij de behoefte van het bedrijf en de deelnemers."

- Harriët van den Hoek - HR manager Strukton Rail

"Leen verzorgt yoga sessies in programma’s voor onze klanten en voor onze Frisse Blikkers. De yoga sessies van Leen maken veel los. Ik vind het heel bijzonder hoe Leen yoga toegankelijk maakt voor een brede doelgroep en de verbanden legt met persoonlijke ontwikkeling. Zij doet dat op een hele persoonlijke, warme en pragmatische manier! Ik raad het aan om de sessie van Leen op te nemen in een ontwikkelprogramma."

- Dennis Beerdsen - Programma manager Frisse Blikken

"Leen helped me designing an afternoon on personal development at the Baak. I know her as very committed and enthusiastic. She beautifully combined the theory and practice of yoga, giving people all the space to experience the benefits of the practice themselves. Because of her background in business, Leen can relate to the coachees easily. She's fun to work with!"

- Vivian Verhoef - Coach/Trainer de Baak

"Afgelopen woensdag 14 maart 2018 heb ik een workshop Yoga gevolgd bij Leen Kanis op het onderwijscongres: Onderwijs in Balans. Leen heeft onze groep een yogasessie van een uur gegeven. Het luisteren naar je eigen lichaam stond hierbij centraal. Met als doel: een gezonde ademhaling aanleren om ervoor te zorgen dat je mindful en meer in balans bent en blijft gedurende een werkdag. Leen was hierbij de centrale rust, heeft ons een kleine achtergrond verteld, heeft diverse praktische handvatten kunnen aanreiken en ons in een uur heel open en puur leren kennismaken met yoga. Leen is toegankelijk, open en een inspiratiebron. Zeer zeker een aanrader!"

- Judith van den Hengel - Opleidingsdocent Marnix Academie

"Leen gave an invigorating workshop during our conference where she integrated the practice of yoga with personal development. She is a passionate and sincere professional that made our clients experience a body and mind connection and taught them how to integrate the benefits of yoga in their professional life. In addition, she's an absolute pleasure to work with."

- Stijn Huijsmans - founder Growthbusters

bottom of page