top of page

INTU YOGA 

STRESS CONTROL

Deze training is een innovatieve manier om middels yoga- en ademhalingsoefeningen aan de slag te gaan met je lijf en hoofd. In het eerste gedeelte van de training behandelen we theorie over stress: Welke typen stress zijn er? Hoe uit stress zich bij jou? Wat gebeurt er fysiek en mentaal? Wat zijn de consequenties van langdurig blootstaan aan stress? Tijdens het tweede gedeelte gaan we aan de slag met verschillende oefeningen die je beter leren omgaan met stress. Je leert tijdens de training hoe jouw ademhaling je kracht is zodat je in spannende en drukke situaties stevig en ontspannen in je schoenen kan blijven staan.

 

Leerdoelen:

- Waar ligt mijn grens?

- Hoe voel ik aan mijn lichaam dat ik een grens over ga?

- Hoe kan ik mezelf rustig krijgen in stressvolle situaties?

De training kan in 1 of 2 dagdelen worden verzorgd (ook 's avonds). Het is mogelijk om de workshop geheel op maat te maken voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op. 

 

Leen verzorgt yoga sessies in persoonlijke ontwikkelprogramma’s voor onze klanten. De sessies van Leen maken veel los. Ik vind het heel bijzonder hoe Leen yoga toegankelijk maakt voor een brede doelgroep en de verbanden legt met persoonlijke ontwikkeling. Zij doet dat op een hele persoonlijke, warme en pragmatische manier! Ik raad het aan om de sessie van Leen op te nemen in een ontwikkelprogramma.

- Dennis Beerdsen van Frisse Blikken- 

bottom of page