top of page

SINGLE POST

Yin yoga les tegen hoofdpijn

Deze les nodigt uit om spanning in het nek en schouder gebied te verzachten waardoor hoofdpijn klachten verminderen. Tevens werken we op de galblaasmeridiaan die aan de gehele zijkant van het lichaam loopt en in verbinding staat met punten aan de zijkant van het gezicht. Een les die goed werkt tegen migraine en is tevens geschikt als je zwanger bent.

Tips voor het afspelen van muziek tijdens de les via Spotify:

- INTU YOGA - Yin Trance of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Restorative yoga of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Space of klik op de volgende link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page