top of page

SINGLE POST

Yin Yang Yoga - Moon Salutations

Niels begeleidt je door deze Yin Yang les waarin we contact maken met de natuurlijke cyclus van de Maan. In het Yang gedeelte zullen de Moon Salutation je helpen om het lichaam te activeren en je hart gebied te openen. Daarna maken we de transitie naar een Yin Moon flow die is afgestemd op de verschillende fases van de Maan. Elke fase weerspiegelt specifieke kwaliteiten die ons kunnen helpen om beter af te stemmen op de energie die dan aanwezig is.

Benodigdheden:

- Kussen of deken

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page