top of page

SINGLE POST

Yogalates voor buik en billen

In deze yogalates les combineren we elementen van Pilates en Yoga voor een krachtige flow waarin we werken aan een sterke buik en billen. Het powerhouse, ofwel het spierkorset rondom de buik vormt de basis van elke Pilates oefening. Zowel Pilates als Yoga maakt ons bewust van ons lichaam. Onze houding en ademhaling vormen de basis in beide bewegingsvormen.

Tips voor muziek om af te spelen tijdens de les:

- INTU YOGA - power flow, link

- INTU YOGA - slow flow link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page