top of page

SINGLE POST

Yin Yoga Chakra les

Laat je onderdompelen in ontspanning in deze extra lange les waarin we alle chakra's langsgaan terwijl Leen de chakra principes en het therapeutisch effect van de houdingen onderbouwt. Een heerlijke serie om echt even de tijd voor te nemen.

Tips voor het afspelen van muziek tijdens de les via Spotify:

- INTU YOGA - Yin Trance of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Restorative yoga of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Space of klik op de volgende link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page