top of page

SINGLE POST

Power Yoga Ashtanga met breathing app

In deze traditionele yoga serie maken we gebruik van een app die een constant ademritme aangeef, waardoor je beoefening meer uitdaging krijgt. Door het ademritme te volgen kun je beter voelen wanneer je je grenzen overgaat. De kunst is daarnaar te luisteren en het principe "sthira sukham asanam" toe te passen, wat betekent: beoefen elke yoga houding met stabiliteit en comfort. Wanneer we ons lichaam en onze geest stabiel kunnen houden terwijl we fysiek worden uitgedaagd, dan pas beoefenen we yoga. Het vergt training en discipline om in deze stabiliteit te verkeren. Ashtanga yoga is een prachtige serie om hiermee te oefenen omdat de serie altijd hetzelfde is terwijl elke dag anders aanvoelt.

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page