top of page

SINGLE POST

Yin Yoga tegen de muur

In deze ontspannen les geeft de muur je extra ondersteuning waardoor het de kwaliteiten van een Restorative yoga les krijgt. Door de support van de muur kunnen we de houdingen langer aanhouden en daardoor dieper ontspannen en loslaten. De muur stelt ons bovendien in de gelegenheid om op een andere manier met de zwaartekracht te werken waardoor de bloedsomloop en het lymfestelsel worden gestimuleerd en een positieve werking heeft op je immuunsysteem.

Tips voor het afspelen van muziek tijdens de les via Spotify:

- INTU YOGA - Yin Trance of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Restorative yoga of klik op de volgende link

- INTU YOGA - Space of klik op de volgende link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page