top of page

SINGLE POST

Power Yoga heup openers

Veel (oude) emoties worden opgeslagen in je heupen en het bekken (chakra 2). In deze onwerkelijke tijd kunnen we (negatieve) emoties ervaren, bijvoorbeeld angst en boosheid of minder vertrouwen hebben in de wereld. Tijdens heup openers krijgen we de kans om die emoties toe te laten, te omarmen en ze daarna los te laten. Zo heel je jezelf van binnenuit en blijft je heup gebied schoon en vrij van spanning. Luister goed naar je lichaam en onderzoek je weerstand op een liefdevolle manier. Elke houding, in jouw eigen intensiteit maakt ruimte en heelt jezelf van binnenuit.

Benodigdheden:

- Dekentje voor onder de knieën

Als je het fijn vindt om muziek te luisteren tijdens de les, kun je de volgende Spotify afspeellijsten gebruiken:

- INTU YOGA - power flow, link

- INTU YOGA - slow flow link

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page