top of page

SINGLE POST

Yin Yang Yoga - Hatha

Cameron begeleidt je door een traditionele Hatha yoga serie volgens de Sivananda yoga traditie. Deze serie biedt een mooie balans tussen yin en yang houdingen die elkaar gedurende de hele les afwisselen. De Sivananda methode is gericht op het vergroten van de vitaliteit van het lichaam, het vertragen van de achteruitgang van het lichaam en het verlagen van de kans op ziekte, door middel van ontgifting van het lichaam. Alle chakra's worden tijdens de les stap voor stap geactiveerd, beginnend bij de kruin en eindigend bij het wortel chakra.

Benodigdheden:

- Riem of sok

Traditioneel wordt deze yoga serie zonder muziek afgespeeld.

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page