top of page

SINGLE POST

Verbonden adem sessie

Nanneke start deze adem sessie met een full yogic breath techniek waarna we de verbonden adem 10 minuten zullen toepassen.

Tijdens de verbonden adem haal je de pauze weg tussen de in- en uitadem en tussen de uit- en inadem. Je ademt dus circulair, zonder pauzes. De inademing is vol en diep, de uitademing laat je ontspannen vallen. Via de verbonden adem kan je een proces instappen waarbij dat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Door deze manier van ademen breng je een hoge trillingsvibratie in het lichaam waardoor je onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kan aanboren en losmaken. Het loslaten van die blokkades maakt dat je voller en vrijer kan leven.

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank.

bottom of page