top of page

INTU YOGA 

KEYNOTE SPEECH

In deze interactieve keynote speech legt Leen het verband tussen de groeiende populariteit van yoga en de duurzame ontwikkeling van onze maatschappij via het bedrijfsleven. Hoe blijven we gezond in een steeds sneller veranderende wereld waar stress de voornaamste bron van ziekte is? Hoe kan het beoefenen van yoga of meditatie helpen in de strijd tegen klimaatverandering?

 

De kern van de boodschap is dat een betere wereld begint bij jezelf. Ook al heb je helemaal niets met yoga, deze verfrissende keynote speech zal je raken door het persoonlijke verhaal van Leen. Met een liefdevolle blik schijnt ze zonder te oordelen licht op werk gerelateerde thema's die voor ons allen herkenbaar zijn. Met wat kleine oefeningen demonstreert ze hoe je eenvoudig in de hectiek van de dag in je kracht kan blijven staan. 

Over Leen Kanis

Leen studeerde duurzame ontwikkeling aan de Universiteit Maastricht. Ze werkte o.a. voor de Europese Unie en voor een grote Nederlandse bank. Ze richtte INTU YOGA op vanuit haar eigen zoektocht naar balans en een drang om bij te dragen aan een betere wereld. Door haar ervaring in het bedrijfsleven weet ze de juiste snaar te raken en kent ze de uitdagingen waar medewerkers voor staan in een steeds sneller veranderende maatschappij. 

Neem vrijblijvend contact op. 

 

"Be the change you wish to see in this world".

- Ghandi- 

 

bottom of page