top of page

INTU YOGA 

VITALITY BOOST

Stress uit zich direct in het lichaam. We ademen sneller en oppervlakkiger, de hartslag en bloeddruk gaan omhoog. Tijdens deze workshop leer je hoe je met spanning om kan gaan op de werkvloer, zodat het je niet langer overkomt maar zelf in de bestuurdersrol komt. Controle over onze ademhaling vormt hierin de sleutel tot een kalme geest. Yoga vormt een prachtig instrument om weer contact te maken met ons lichaam en subtiele boodschappen die het geeft op te merken. Dan komen we weer in contact met onze intuïtie en de krachtige basis in onszelf.

 

De mat als spiegel

De yogaoefeningen vormen een spiegel voor het gedrag van deelnemers, wat een mooie ingang vormt om aan de slag te gaan met ingesleten overtuigingen en patronen. Waarom doe je zo je best tijdens de oefening? Ben je meer met je aandacht bij de ander of bij jezelf? Waar heb je geleerd om altijd het uiterste van jezelf te vragen? Deelnemers zien zelf hun patronen en gaan tijdens het tweede gedeelte van de workshop leren loslaten om dieper aan te komen bij hun kern. Daarin werk ik met theoretische kaders uit Transactionele Analyse (TA), NLP en intuïtieve ontwikkeling. 

Ons lichaam is eerlijk
Het grote voordeel van met het lijf werken is dat het lichaam direct laat zien hoe het met ons gaat. Door met ons lijf aan de slag te gaan zie je daardoor ook direct verandering. Ons lichaam slaat de ervaring op en we kunnen altijd bij onze ademhaling in nieuwe ongemakkelijke/stressvolle/spannende situaties. Daarbij leert de ervaring dat deelnemers het heel prettig vinden om even weg te zijn uit het hoofd en actief bezig te zijn.

De workshop “Ik en mijn Lijf” past goed binnen personal development programma’s met als thema Persoonlijke Kracht en Effectief Leiderschap.

De workshop kan in 1 of 2 dagdelen worden verzorgd (ook 's avonds). Het is mogelijk om de workshop geheel op maat te maken voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op. 

 

Leen verzorgt yoga sessies in persoonlijke ontwikkelprogramma’s voor onze klanten. De sessies van Leen maken veel los. Ik vind het heel bijzonder hoe Leen yoga toegankelijk maakt voor een brede doelgroep en de verbanden legt met persoonlijke ontwikkeling. Zij doet dat op een hele persoonlijke, warme en pragmatische manier! Ik raad het aan om de sessie van Leen op te nemen in een ontwikkelprogramma.

- Dennis Beerdsen van Frisse Blikken- 

bottom of page