top of page

INTU YOGA 

DAGRETRAITE 

Dagretraite zondag 19 maart 


We starten de dag met een loopmeditatie, die overgaat in Hatha yoga. We delen de ervaring en maken contact met onszelf verbonden met de ander. Een dag samen, maar toch in je eigen bubbel. Een dag in stilte, in verbinding met je lijf en jouw binnenwereld. Een dag in het teken van luisteren, voelen, bewegen en rusten. 

Na een gezonde vegetarische lunch volgt een korte meditatie die overgaat in een Yin XL  les. Na een heerlijke kop thee en samen zijn gaan we ademen, waar er nog meer ruimte ontstaat om los te laten wat ons niet meer dient. In een ligmeditatie ervaren we daarna wat het opnemen van zuurstof voor ons lijf doet. Tot slot is er ruimte voor alles wat we nog willen bewegen en met elkaar willen delen wat ons lijf ons vertelt.

Programma

  • 10.30 inloop

  • 11.00 loopmeditatie

  • 11.30 Hatha yoga

  • 13.00 lunch

  • 14.00 actieve meditatie

  • 14.30 verbonden ademsessie

  • 15.30 Restorative Yin

  • 17.00 afsluiting

Prijs

Kosten Dagretraite: €85,-

Early Bird Dagretraite: 75 euro (vóór 31 januari 2023)

Locatie

Woodworks Yoga studio

Jansstraat 41 Arnhem

 

Docenten

Kim van Ulzen en Leen Kanis.

“INTU YOGA heeft aandacht voor lichaam en geest, waarbij ontspanning, beweging en een klein beetje theorie afgewisseld worden in een heerlijke mix. Na een les, XL-les of 1day retreat voel ik mij altijd weer helemaal opgeladen.”

 

“De yogalessen en retreats bij Leen helpen/ondersteunen mij bij het proces waar ik op dat moment inzit. Daarnaast voelt het fantastisch voor mijn lijf en geest. Een echte gezondheids-boost.”

 

“Ik heb 2x een 1 dag yoga retraite gevolgd en heb beide keren rust gevonden. De dag is goed verzorgd en wordt goed begeleid door Leen dus ook al heb je geen ervaring het is zeker een aanrader.”

 

“Een heerlijk dagje voor mezelf om even op te laden en inspiratie op te doen. Ook een moment om helemaal ongestoord naar binnen te keren en mijn hoofd leeg te maken. Met fijne yogahoudingen, lekkere lunch en een mooie omgeving.”

bottom of page