SINGLE POST

Yin yang yoga voor een sterke rug en core

March 25, 2020

In deze les versterken we de spieren in de rug en buik en maken we de wervelkolom flexibel, wat een juiste lichaamshouding bevordert. Als je regelmatig yoga beoefent zal dit je lichaamshouding duurzaam verbeteren, waardoor stijfheid vermindert en rug klachten zullen afnemen. 

 

Tips voor muziek om af te spelen via Spotify tijdens deze les: 

- INTU YOGA - Slow flow afspeellijst

- INTU YOGA - Yin Yang afspeellijst

 

Vrijwillige donatie

Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Hartelijk dank. 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com