SINGLE POST

Yin yang yoga voor een sterke rug en core

March 25, 2020

In deze les versterken we de spieren in de rug en buik en maken we de wervelkolom flexibel, wat een juiste lichaamshouding bevordert. Als je regelmatig yoga beoefent zal dit je lichaamshouding duurzaam verbeteren, waardoor stijfheid vermindert en rug klachten zullen afnemen. 

 

Tips voor muziek om af te spelen via Spotify tijdens deze les: 

- INTU YOGA - Slow flow afspeellijst

- INTU YOGA - Yin Yang afspeellijst

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com