SINGLE POST

Power Yoga total body flow

March 25, 2020

Eline start deze les met een ontspannen ademhalingstechniek en neemt je daarna mee in een total body workout voor alle niveaus. Er zitten een paar "gevorderde" yoga houdingen in zoals de handstand die optioneel zijn voor yogi's die deze in de les beoefenen. Let goed op je eigen grenzen en veiligheid. 

 

Tips voor muziek om af te spelen tijdens de les: 

- INTU YOGA - power flow, link

- INTU YOGA - slow flow link 

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com