SINGLE POST

Yin Yoga detox les voor lichaam en geest

March 23, 2020

Leen besteedt in deze les aandacht aan de detox organen: de lever, nieren en de darmen. Optioneel mag je aan het eind van de les meedoen met een korte verbonden adem sessie om zowel lichaam als geest te detoxen. 

 

Tips voor het afspelen van muziek tijdens de les via Spotify: 

- INTU YOGA - Yin Trance of klik op de volgende link 

- INTU YOGA - Restorative yoga of klik op de volgende link

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com