SINGLE POST

Ashtanga yoga

March 23, 2020

Ashtanga yoga is een vaste power yoga serie waarin we ritmisch bewegen op onze ademhaling. Als je deze serie vaker beoefend kom je steeds meer in de flow en in een staat van meditatie tijdens de beoefening. Het tempo ligt hoog, dus let goed op je eigen grenzen en veiligheid. Veel plezier!

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com