SINGLE POST

Yin Yang Yoga om te zakken in je lijf

March 19, 2020

In deze Yin Yang Yoga les begeleidt Eline je door een actieve en ontspannen serie om van je hoofd meer in je lichaam te komen. 

 

Wat je nodigt hebt voor de les: 

- een stapeltje boeken (als je geen yoga blok hebt)

- een (broek)riem

- eventueel een deken en kussentje

 

Tips voor muziek op Spotify om af te spelen tijdens de les: 

- INTU YOGA - Slow flow afspeellijst

- INTU YOGA - Yin Yang afspeellijst

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com