SINGLE POST

Yin Yoga voor luchtwegen & immuunsysteem

March 18, 2020

Veel plezier met deze eerste online yin yoga les. Hieronder staan enkele opties voor afspeellijsten in Spotify die je tijdens de les kunt afspelen via je computer of mobiele telefoon: 

 

Spotify: toets in:

- INTU YOGA - space of klik op de volgende link als je het vanaf je computer wilt beluisteren

- INTU YOGA - Klankschalen of klik op de volgende link

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com