SINGLE POST

Power Yoga voor de spijsvertering

March 18, 2020

Veel plezier met deze Power Yoga les waarin we extra aandacht besteden aan de spijsvertering en het sterk en soepel maken van de wervelkolom door diverse "gedraaide" houdingen te beoefenen.   

Als je het fijn vindt om muziek te luisteren tijdens de les, kun je de volgende Spotify afspeellijsten gebruiken:

 

- INTU YOGA - power flow, link

- INTU YOGA - slow flow link 

 

Vrijwillige donatie

Wij werken momenteel hard aan nieuwe lessen om een gevarieerd online lesaanbod aan te kunnen bieden tijdens de Corona crisis. Desondanks lopen wij inkomsten van strippenkaarten en losse lessen mis, terwijl de vaste lasten gelijk blijven. Mocht je geen betaald lidmaatschap hebben bij INTU YOGA maar toch plezier ervaren van deze les, kun je je waardering uitdrukken door een donatie te geven. Dit kan via de volgende link of door een bedrag te storten op rekening nummer NL77KNAB0255757158 tnv INTU YOGA. Tevens is het mogelijk om je via momoyoga in te schrijven voor een les en af te rekenen met een strippenkaart of losse les. Hartelijk dank. 

 

 

 

Please reload

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com