INTU YOGA 

Massages

Eline over haar massages:

“In het verleden heb ik gewerkt als masseuse bij o.a. Thermen Bussloo. Ik masseer intuïtief. Tijdens een massage kan je mooie inzichten krijgen. Voor mij het bewijs dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo bijzonder vind ik dat!

De heilzame kracht van aanraking werkt positief op de bloedcirculatie en heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Of je nu een ontspannen massage wenst of juist een stevige- of sport massage, ik creëer een massage op maat die bij jou en je wensen past. Daarbij gebruik ik (indien gewenst) hotstone stenen en werk ik met etherische oliën. Ook voor een zwangerschapsmassage kan je bij mij terecht (fijn om in deze bijzondere periode ook extra aandacht te schenken aan je lichaam.)”

 

Wat zijn hot stones?

Tijdens een massage maak ik graag gebruik van hot stones. Niet alleen omdat het (met name in de koudere maanden) lekker warm is, de stenen hebben een krachtige werking. De warmte en milde druk werken ontgiftend en stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast maken ze de spieren soepel en zacht wat het effect van de massage versterkt.  Kortom, een mooie verrijking van een manuele massage!

Prijs

EUR 45,- voor een massage van 50 minuten. Abonnees van INTU YOGA krijgen EUR 2,50 korting

Je massage boek je door contact op te nemen met Eline: 0651567088 of een mail te sturen naar elinegroothuis@gmail.com. 

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com