INTU YOGA 

1-DAAGSE RETRAITE

De eerstvolgende retraite vindt plaats op zaterdag 19 september 2020 in Epe op de Veluwe.

 

Nanneke en Leen verzorgen deze ontspannen 1-daags retraite op de Tongerense heide. Naast yoga zullen we veel aandacht besteden aan de adem door theorie te behandelen en te oefenen met diverse ademhalingstechnieken, die allen op hun eigen manier bijdragen aan ontspanning en een gezonde energie huishouding.

Via de verbonden adem stappen we een proces in waarbij dat wat onbewust is in ons, naar de oppervlakte kan komen. Door deze manier van ademen brengen we een hogere trilling vibratie in het lichaam waardoor we onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kunnen aanboren en losmaken. Het loslaten van die blokkades maakt dat we voller en vrijer kunnen leven. Nanneke en Leen begeleiden dit op een liefdevolle wijze en helpen je dieper los te laten door middel van drukpunten en zachte aanraking tijdens en na het ademen. Kom alleen of samen met een vriendin of collega. De dag is geschikt voor alle niveaus, leeftijden, mannen en vrouwen.

Opzet Programma
10:00 Aankomst/thee/fruit/snacks
10:30 Yin Yang Yoga
12:00 Verbonden ademsessie
13:00 Wandeling + lunch
14:30 Yin Yoga
16:00 Pauze
16:15 Pranayama
17:15 Meditatie
17:30 Afsluiting

Locatie
De dag vindt plaats in een prachtig gebouw op loopafstand van de Tongerense heide in Epe. Om privacy redenen wordt de exacte locatie mondeling gecommuniceerd als je je opgeeft. Als je met OV komt, kun je worden opgepikt op treinstation Nunspeet.

Prijs
EUR 89,- incl vegetarische lunch, onbeperkt thee, fruit en snacks. Boek je retraite via momoyoga of neem contact op. 

Over Leen
Leen is eigenaresse van INTU YOGA in Epe. Naast yoga specialiseert zij zich in Reiki, energetische massage, adem werk en is in opleiding tot holistisch energetisch therapeut. Ze begeleidt sinds 3 jaar met veel liefde groepen mensen naar een stukje innerlijke rust in henzelf, zowel in haar eigen school als bij bedrijven. Haar missie is om mensen zo in hun kracht te zetten vanuit verbinding en contact met hun intuïtie. Een retraite dag is een ideale gelegenheid om uit je dagelijkse routine te stappen, te detoxen en je je te herinneren wat je missie is. Vanuit innerlijke rust en vertrouwen zijn we beter in staat om het pad te volgen wat al voor ons open ligt. Te kiezen voor liefde in plaats van angst.

Over Nanneke
Nanneke geeft sinds 2012 yoga les, en is geschoold in Raja, Hatha en Yin Yoga. Tijdens haar Hatha Yoga opleiding heeft ze verschillende modules gevolgd over de Ayurvedische gezondheidsleer, waaronder Ayurvedische massage. Ze heeft een tijdje gewerkt als masseuse en volgde cursussen in Thaise- en Sport massage.
Sinds 2 jaar is ze zich steeds meer aan het verdiepen in de adem, ze is sinds dit jaar werkzaam als ademcoach en als Pranayama docente. Haar lessen zijn veelal gericht op het ervaren van wat er nu voelbaar is, zonder maskers, zonder verhalen en het volledig aanwezig zijn, hier en nu.

1/1

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com