INTU YOGA 

COACHING

Soms heb je meer individuele begeleiding nodig dan je in een reguliere yogales kunt ontvangen. Samen kijken we naar jouw specifieke vraagstuk waarbij we thematieken in lichaam, psyche en energie. integraal benaderen.

 

Het lichaam is een directe weerspiegeling van je innerlijk. Wanneer we te maken krijgen met tegenslag in het leven heeft dit bijna altijd een weerslag op het lichaam. Genezing van een ziekte of kwaal zal pas plaatsvinden wanneer de fundamentele oorzaak van de kwaal wordt beseft en opgelost. Dit speelt zich af op een dieper niveau dan louter fysiek vlak, namelijk op het emotionele en psychologische niveau, op het gebied van emoties en overtuigingen, van verwachtingen en van het beeld dat je van jezelf hebt. 

 

Middels gesprekken, yoga houdingen en ademhalingstechnieken werken we aan het loslaten van emotionele ballast en maken we ruimte voor degene die je ten diepste bent. Vaak realiseren we ons pas achteraf dat er in een tegenslag of ziekte een belangrijke boodschap zat verscholen, die je na genezing dichterbij jezelf heeft gebracht. Het pad naar genezing van binnenuit kun je gaan zien als een fundamentele reis, een ontdekkingstocht naar jezelf, de mooiste reis die je ooit kan maken. 

Prijs: EUR 65,- voor een privé sessie van 75 min. Abonnees van INTU YOGA krijgen EUR 5,- korting. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

1/1

"Leen heeft een warme, sensitieve en krachtige werkwijze. Achter haar zachte buitenkant schuilt een dame die doortastend is. Ze is zowel professioneel en deskundig op het gebied van yoga en persoonlijke begeleiding wat samen komt in haar rol als yogacoach. Een van haar sterke kanten is dat ze door de manier waarop zij de juiste vragen weet te stellen de juiste snaar raakt bij deelnemers. Ze biedt veiligheid maar is niet bang om door te vragen, wat maakt dat je samen met haar de diepte in kunt. Een mooie dame met een prachtige energie!"

- Sharon Hanegraaf -

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com